Servicii

Suntem aici pentru a oferi servicii complete, „start to end” de selecție și recrutare de personal. Selectăm cei mai buni candidați din Timișoara, Baia Mare și Satu Mare, cu abilități și competențe dovedite necesare angajatorilor companiilor mici, medii și mari din Germania. Serviciile noastre se diferențiază în trei categorii principale, respectiv forță de muncă specializată în domeniul administrării afacerilor, forță de muncă destinată administrării casnice și forță de muncă specializată în domeniul medical.

Recrutare și selecție candidați segment business

Ne ocupăm de identificarea, evaluarea și selecția candidaților ideali pentru poziții administrative de birou care pornesc de la entry-level și evoluează până la poziții de management. Cele mai frecvente poziții pe care le acoperim în companii românești și multinaționale cu baze de operațiuni în țară sunt:

Recrutare și selecție personal administrativ casnic

Identificarea candidaților potriviți pentru locurile de muncă potrivite este o prioritate pentru noi. Acoperim o varietate de alternative de locuri de muncă pe segmente de activități administrativ-casnice.

Recrutare și selecție personal medical

Cererea pentru personalul medical a cunoscut cea mai accelerată creștere în ultimii ani, de aceea acordăm o atenție deosebită acestui domeniu care impune o responsabilitate crescută în ceea ce privește identificarea și evaluarea candidaților potriviți. Pozițiile din domeniul medical de acoperirea cărora ne ocupăm necesită curs de atestare a cunoștințelor în domeniu precum și o experiență relevantă, dar și cunoașterea limbii germane. Cele mai frecvente locuri de muncă în domeniul medical sunt: