Despre Noi

Servicii de selectie si recrutare personal

Suntem Family Job, alternativa de pe piața de recrutare și selecție de personal care pune în legătură cererea cu oferta de forță de muncă atat din tara cat si strainatate.

Activitatea noastră s-a extins treptat pe o arie largă de domenii odată cu o creștere a cererii de forță de muncă diversă în țările Uniunii Europene, în special în Germania, dar și odată cu intensificarea interesului și a deschiderii angajaților români către noi perspective profesionale.

Am construit parteneriate solide cu o serie de companii din Germania care asigură o cerere constantă de forță de muncă atât calificată, cât și necalificată pe o arie extinsă de domenii, astfel încât să putem veni în fața celor interesați de o schimbare cu propuneri stabile cu posibilități de venituri salariale însoțite de pachete de beneficii avantajoase.

În Germania suntem prezenți cu locuri de munca în două dintre cele mai importante centre economice ale țării, Bayern și Munchen, dar și în Augsburg. Împreună cu partenerii noștri din aceste zone ne căutăm oportunități fiabile pentru candidații români specializați în domeniile de activitate ale angajatorilor. Astfel, am finalizat cu succes procese de recrutare și selecție pentru specializări foarte diversificate, cele mai frecvente fiind cele din domeniul medical, asistenți și infirmiere, precum și îngrijire persoane la domiciliu.

Activitatea noastră este foarte concentrată și în țară, în special în Timișoara, Baia Mare și Satu Mare. În țară, avem o disponibilitate variată de locuri de muncă, extinse până la poziții cheie în administrarea afacerilor, de la secretariat și asistent manager, la contabilitate, poziții economice, poziții în departamentele de resurse umane, până la poziții de management în cadrul unor companii de top.

Valorile noastre se orientează către sincronizarea perfectă între cerințele angajatorului și așteptările angajatului, astfel încât colaborarea dintre cele două părți să înceapă în cele mai bune condiții și să fie mutual profitabilă. Suntem alături de ambele părți pe toată durate procesului de recrutare și selecție, oferind consultanță specializată, astfel încât în momentul încheierii contractului termenii colaborării să fie clari, iar părțile să îți cunoască drepturile și obligațiile.

Ne bazăm pe o gândire strategică, bazată pe un plan pe termen mediu și lung, cu obiective clare case se îndeplinesc etapizat. De aceea putem oferi atât candidaților cât și angajatorilor soluții fiabile pentru calificările și nevoile lor.

Family Job este viziunea Ramonei Marica, psiholog specializat în resurse umane, cu o experiență vastă în domeniul resurselor umane, experiență acumulată în departamente de HR dinamice în cadrul unor companii multinaționale, dar și din poziția de consultant extern pentru firme mici și mijlocii. În aceste poziții s-a confruntat cu situații și probleme complexe care apar în cadrul proceselor de recrutare și selecție.